Informatie

Jouw Weg naar Optimaal Welzijn!

Bij Women’s Coach geloven we sterk in het belang van hormonale balans voor een gezond en gelukkig leven. Daarom zijn we verheugd om met testen een krachtige tool aan te kunnen bieden die inzicht geeft in jouw hormonale gezondheid en welzijn. Hormonen zijn de boodschappers in ons lichaam die een cruciale rol spelen bij het reguleren van verschillende lichaamsfuncties, stemmingen en energieniveaus. Wanneer onze hormonen in balans zijn, voelen we ons vitaal, mentaal scherp en vol levenslust. Maar een verstoring in hormonen kan leiden tot diverse gezondheidsproblemen en emotionele uitdagingen.

Met onze hormoontesten bieden we jou de mogelijkheid om te ontdekken hoe jouw hormonen in evenwicht zijn. Onze uitgebreide testen, uitgevoerd door een gecertificeerde laboratorium, bieden diepgaande inzichten in jouw hormonale profiel. We richten ons niet alleen op specifieke hormonen, maar kijken ook naar hun onderlinge interacties om een holistisch beeld te krijgen van jouw gezondheid. Of je nu worstelt met stress, onregelmatige cycli, vermoeidheid, stemmingswisselingen, gewichtsproblemen, darmproblemen of andere gezondheidsuitdagingen, onze hormoontesten kunnen helpen om de onderliggende oorzaken te achterhalen en een gepersonaliseerd plan te ontwikkelen om jouw hormonen in balans te brengen.

Het proces

Het proces is eenvoudig en comfortabel. Je krijgt thuis een testset opgestuurd. Wanneer je bloed moet afnemen kun je naar een priklocatie dicht bij je huis, en alle andere testen kun je zelf thuis afnemen en opsturen in een voorbereide verpakking. Wanneer de resultaten binnen zijn analyseren we ze nauwkeurig om jouw hormonale status te begrijpen. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt behandelplan op om jouw welzijn te bevorderen en je te ondersteunen op jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

Bij Women’s Coach geloven we in de kracht van kennis en empowerment. Door middel van onze hormoontesten streven we ernaar om jou de controle over jouw gezondheid terug te geven en jou te helpen een evenwichtiger en vervullend leven te leiden.
Hieronder staan een aantal testen die we uitvoeren, maar er is nog veel meer mogelijk. Met een persoonlijk advies stellen we vast welke testen voor jou het meest nuttig kunnen zijn. Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen over onze testen en hoe we jou kunnen ondersteunen op weg naar optimale hormonale balans.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan een stralende en gezonde toekomst te werken!

Bloedtesten

Hormoonstatus vrouw – €104,43
LH, FSH, oestradiol, progesteron, testosteron totaal, prolactine. Deze test zet ik in om te kijken hoe de hormonen oestradiol en progesteron met elkaar in verhouding.

Menopauze vs amenorroe – €105,64
Wil je weten of je richting de menopauze gaat of dat je cycli om een andere reden verdwenen zijn? Dan is dit een test voor jou. We nemen hierbij ook een marker voor de schildklier mee, die kan bij vrouwen soms ook de basis zijn voor vermoeidheid. Mocht daar meer uitkomen kun je daar verder in duiken met andere testen.

Vitaminen profiel – €136,24
vit B6, B12, D3, foliumzuur, co-enzym Q10

Schildklier basisprofiel – €58,71
TSH, fT3, fT4

Schildklier aanvullend €65,58
anti-TPO, Anti-Tg

Volbloed mineraalanalyse – €82,34
16 mineralen en spoorelementen, 12 essentiële mineralen en 4 toxische mineralen

Kinderwens profiel – €123, 86
AMH, FSH, testosteron totaal, DHEAS, prolactine

PCOS – €117,79
LH, FSH, testosteron totaal, SHBG, vrije androgeen index androsteendion

Anemieprofiel – €68,62
klein bloedbeeld, LDH, transferrine verzadiging, ferritine, vit B12, foliumzuur, haptoglobine

Dry Bloedspot Test

24 vetzuren – €75,41
Hierbij testen we verzadigde en onverzadigde verzuren en de omega 3/6 verhouding. Een juiste omega 3/6 verhouding is belangrijk omdat het een effect heeft op ontstekingen.

Speekseltesten

Hormoonprofiel vrouw €120,21
Cortisol, DHEA, progesteron, testosteron, oestradiol. Cortisol is het stress hormoon en DHEA is o.a. de voorloper van oestradiol en testosteron. Als we hormonen uit bloed testen krijgen we alle hormonen: de gebonden en de actieve hormonen. Wanneer we speeksel testen krijgen we alleen de actieve hormonen.

Cortisol dag profiel – €58,71
Hierbij wordt er op één dag op 3 verschillende tijdstippen speeksel afgenomen om te kijken of het cortisol verloop normaal is. Wanneer dit afwijkt en er bijvoorbeeld een bijnieruitputting is dan zouden we eerst hieraan werken omdat dit effect heeft op de sekshormonen.

Ontlasting analyse

Microbioom – €167,60
Diversiteit van het microbioom en 7 pathogene gisten

Maldigestie – €78,69
Hierbij testen we de vertering en opname van voedingsstoffen vanuit de darm

Leaky gut – €72,88